Direct hulp bij virus problemen
Wilt uw computer niet meer opstarten, of heeft u last van ongewenste reclames? De kans is dan groot dat u bent getroffen door een computervirus of malware.

Oei..Oei.. Heb ik een virus?


Owjee… Een virus is een geniepig ding dat vaak het liefst zo lang mogelijk onopgemerkt wil blijven. Want het moderne computervirus is doorgaans niet uit op het beschadigen van uw bestanden of uw computer. Maar eerder op bijvoorbeeld het ontfutselen van belangrijke persoonlijke gegevens en uw gedrag op het internet. Bovendien worden moderne virussen ook vaak ingezet om uw computer stiekem in te lijven in een zogenaamd botnet. Waardoor uw computer zonder dat u er weet van heeft, ingezet wordt voor allerlei criminele activiteiten op het internet.

Ollie North virus v 2.0 : Speelt patriotische liedjes af terwijl het bestanden vernietigt!

Indicatoren die wijzen op een mogelijk virus

  • Uw computer start traag op.
  • Uw computer reageert beduidend trager.
  • De Internetverbinding is traag.
  • U heeft ineens extra taakbalken in uw browser.
  • De harde schijf blijft ratelen of de PC loop steeds vast.

Een goede antivirus bescherming is cruciaal!

Neem contact met ons op voor de best geteste virusscanner.
Elke 3 maanden testen wij de meeste bekende gratis en betaalde virusscanners. Gebruik altijd een recente versie van uw virusbescherming.

Virussen, malware en beveiliging


ICT`ers staan steeds weer voor een grote uitdaging om de nieuwste virussen te bestrijden. Dit is de afgelopen jaren ook een vak apart geworden. Het is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig om een virus van een computer te verwijderen. Laat staan de beruchte Cryptolockers, welke uw computer gijzelen om vervolgens geld te vragen. Heeft u last van een virus of vermoedt u dat er Malware op uw computer is geïnstalleerd? Neem dan direct contact met ons op.

Ongevraagde advertenties?

Krijgt u ongevraagd allerlei advertenties op uw pc? Verstuurt uw computer ongewenste e-mail naar familie en kennissen? Dan is de kans groot dat uw computer is besmet. Deze kwaadaardige programma’s kunnen het computerplezier van u en anderen goed verzieken. Om hier vanaf te komen is er maar 1 oplossing; de spyware, virussen en trojans verwijderen..


Computer / laptop sneller maken

Je kent het vast wel. Je zet de computer aan en je kunt vervolgens 3x het huis stofzuigen en ondertussen ook nog eens koffiedrinken voordat de computer is opgestart! Veelal is dit te weiten aan malware en of verloren bestanden die over uw harde schijf rond zwerven. Maak hier een eind aan door ons in te schakelen.

Er zijn
0
Soorten virussen

En
0
Soorten malware programma`s
X-Files virus : Zorgt ervoor dat alle iconen op uw computer voortdurend van vorm veranderen!

Heeft u een virus of wilt u graag advies?
Neem vandaag nog contact met ons op

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]
  • E-mail info@d-computers.nl
  • Bel ons op 06-30186416
  • Whatsapp: 06-30186416