Computerhulp bij computerproblemen!

Van het verwijderen van een virus tot aan het herstellen van Windows. Onze service gaat verder daar waar andere stoppen! U krijgt altijd een vast contactpersoon.Tarieven – particulier

Op locatie, bij u thuis – particulier.
Voor onze werkzaamheden hanteren wij een start uurtarief van €45.00 euro inclusief btw voor particuliere. Na het eerst uur betaalt u per kwartier € €11.25 euro. Binnen een straal van 3 kilometer zijn de voorrijkosten gratis. Na 3 kilometer betaalt u per gereden kilometer € 0.19 eurocent.

Remote (op afstand met Teamviewer) – particulier.
Voor onze werkzaamheden hanteren wij een start uurtarief van €35.00 euro inclusief btw voor particuliere. Na het eerst uur betaalt u per kwartier € €8.75 euro.

Tarieven – zakelijk

Op locatie – zakelijk
Voor onze werkzaamheden hanteren wij een vast uurtarief van €65.00 euro exclusief btw. Binnen een straal van 3 kilometer zijn de voorrijkosten gratis. Na 3 kilometer betaalt u per gereden kilometer € 0.19 eurocent.

Remote (op afstand met Teamviewer) – zakelijk.
Voor onze werkzaamheden hanteren wij een start uurtarief van €55.00 euro exclusief btw. Na het eerst uur betaalt u per kwartier € €13.75 euro.

No Cure No Pay beleid
Wij hanteren een No Cure No Pay beleid. Dat wil zeggen dat wanneer het ons niet lukt om uw computerprobleem op te lossen u ook niets hoeft te betalen. En daarmee bedoelen wij dus ook echt helemaal niets!

Betaling
De factuur ontvangt u achteraf op het door u opgegeven e-mailadres.
Voor Particulieren is het tarief inclusief BTW en voor zakelijke klanten geldt het tarief exclusief BTW.

Wij helpen u graag! Wij komen ook bij u op kantoor of bij u aan huis. Neem contact op.

  • E-mail info@d-computers.nl
  • Bel ons op 06-40158323
  • Whatsapp: 06-40158323