Service

Computerhulp bij PC problemen

Onze service

Van het verwijderen van een virus tot aan het herstellen van Windows. Onze service gaat verder daar waar andere stoppen! U krijgt van ons altijd een vast contactpersoon, wel zo prettig!.

Help!! Mijn computer doet vreemd!

Error, fouten en corrupt meldingen… Wie kent ze niet? Maar ze blijven altijd erg vervelend als ze weer voorkomen. Gelukkig is er altijd een oplossing. Neem de frustraties weg en neem direct contact met ons op voor een afspraak, zodat u weer snel uw computerwerkzaamheden kunt hervatten.
Maak een afspraak
Overzicht van onze tarieven

Tarieven

inclusief btw
€ 45,-*

Op locatie, bij u thuis – particulier.
*Voor onze werkzaamheden hanteren wij een start uurtarief van €45.00 euro inclusief btw voor particuliere. Na het eerst uur betaalt u per kwartier € €11.25 euro. Binnen een straal van 3 kilometer zijn de voorrijkosten gratis. Na 3 kilometer betaalt u per gereden kilometer € 0.19 eurocent.

Inclusief BTW
€ 35,-*

Remote (op afstand met Teamviewer) – particulier.
*Voor onze werkzaamheden hanteren wij een start uurtarief van €35.00 euro inclusief btw voor particuliere. Na het eerst uur betaalt u per kwartier € €8.75 euro.

Exclusief BTW
€ 65,-*

Op locatie – zakelijk
Voor onze werkzaamheden hanteren wij een vast uurtarief van €65.00 euro exclusief btw. Binnen een straal van 3 kilometer zijn de voorrijkosten gratis. Na 3 kilometer betaalt u per gereden kilometer € 0.19 eurocent.

Meest gestelde vragen

U krijgt na de werkzaamheden een factuur via de e-mail toegestuurd met daarop de verrichte werkzaamheden en kosten.

U kunt ons bereiken op:
Maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur op:
📞 06-44879186
📧 info@d-Computers.nl

D-Computers heeft geen fysieke winkel. Wel verkopen wij onze producten online via de webshop van D-Computers.

D-Computers is een aan huis of kantoor dienstverlener. Nadat u een afspraak met ons heeft gemaakt komt een van onze experts bij u aan huis of op kantoor.

Verstuur uw vraag: