Roy Derks van D-Computers Cuijk aan het woord over zijn nieuwe bedrijf

admininterview, Media, Ondernemers

Roy

In the picture bij Maasvallei.net

CUIJK – Mijn naam is Roy Derks van D-Computers uit Cuijk. Ik ben 33 jaar, geboren in Boxmeer, getogen in Gennep en woonachtig in Cuijk. Ik ben zeven jaar getrouwd met mijn vrouw Inge en samen hebben wij een zoon van 3 en we verwachten eind april ons tweede kindje. In onze vrije tijd gaan we graag op pad om steden te bezoeken en aldaar leuke dingen te ontdekken en de omgeving te verkennen. Echt een combinatie van cultuur, avontuur, plezier en een gezellige beleving voor het hele gezin.

roy_derks

Na enkele jaren als systeembeheerder en automatiseerder voor een groeiende en bloeiende groothandel in Veghel gewerkt te hebben, kreeg ik steeds meer het idee om voor mezelf te beginnen. Ik ben daar begonnen op de helpdesk en heb in de loop der jaren cursussen en opleiding gevolgd. Hierdoor ben ik ook Microsoft Server gecertificeerd geworden en helemaal thuis op alles wat te maken heeft met automatisering en systeembeheer.

In januari dit jaar ben ik voor mijzelf begonnen om zzp’ers, het kleinbedrijf en particulieren volledig te ontzorgen van hun computerproblemen. Denk dan aan kleine problemen zoals bijvoorbeeld de e-mail, de printer, een virus en andere ongemakken waar gewoon snelle hulp bij nodig is. Maar ook complexere zaken zoals het updaten van een server of het herinstalleren of vervangen van computers in een bestaand netwerk. Kortom, mensen kunnen mij bellen of laagdrempelig appen via de Whatsapp om hun vragen stellen of problemen kenbaar te maken.

Kijk gerust op onze website D-Computers voor meer informatie of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Telefoon en App : 06-30186416
E-mail : info@d-computers.nl
Website : www.d-computers.nl

(Bron en interview door: Maasvallei.net)

computerhulp