Een no-nonsense team vol praktijk en vakkennis staat voor u klaar!

Maak kennis met het team van D-computers en de samenwerkende partners


D-Computers


Roy Derks | Oprichter D-Computers

Roy beschrijven we het beste als ondernemend, verbindend, innovatief, daadkrachtig, betrokken met zeer ruime (IT) management skills. Met zijn ervaring in ondernemen weet Roy hoe het is om een onderneming vanaf nul op te bouwen en welke (IT) bedrijfsprocessen er benodigd zijn om een onderneming succesvol te laten zijn. Innovatie, efficiënte bedrijfsprocessen en buiten de “veilige” kaders durven te kijken zijn dan ook essentieel voor de groei van een onderneming. Als adviseur en sparringpartner sta ik voor u klaar om doelen en resultaten te behalen.

Reg Rombout | Oprichter Wacoc | business partner

Onze partner WACOC is uitstekend bekend met de bedrijfsprocessen in ondernemingen. Met name de automatisering van deze processen. Daarnaast kan WACOC voor u praktische applicaties maken welke uw werkzaamheden vereenvoudigen en de efficiëntie in uw bedrijf ten goede komen.

“Er is altijd een oplossing!”
De diverse projecten en de uitdagende verre reizen hebben me dat geleerd. Mijn uitdagingen zijn het uitwerken van nieuwe ideeën en concepten, en om innovatieve en creatieve oplossingen te ontwikkelen voor “problemen”. Als proces manager heb ik diverse ERP implementaties begeleid en ingericht. Ook was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen, verbeteren en/of opzetten van nieuwe processen. Daarnaast heb ik diverse maatwerk software oplossingen ontwikkeld in MS Access.

Ad de Beer | Oprichter Procono | business partner

Onder aan de ladder begonnen en door studie en praktijkervaring meerdere functies bekleed als administrateur/controller en manager bij diverse bedrijven. Momenteel ben ik werkzaam in een behandelcentrum en hou me voornamelijk bezig met het opstellen van financiële cijfers, optimaliseren van processen, de automatisering van deze processen en het ontwikkelen van rapportages in excel.

Ik heb zowel sportief als bedrijfsmatig een sterke drive om mensen te begeleiden en te helpen om zo een optimaal resultaat te halen. Iets wat ik met Procono graag wil uitdragen.
“Het kan niet” bestaat niet. Er is altijd wel een oplossing.

Gezocht: Stagiar(e) | ICT medewerker / beheerder

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste MBO / HBO staigair(e)s die ons team willen komen versterken. Ben je op zoek naar een leuk en vooral leerzame leeromgeving? Stuur ons dan een berichtje voor meer informatie.


D-Computers is ingeschreven onder het KVK NR: 67572545 / BTW-NR: NL166574387B03 / Rekening NR: NL32 KNAB 0255 6891 95
Alle website content inclusief bijlagen staan onder copyright © 2016 – 2019 van D-Computers. Algemene voorwaarden

Neem contact met ons op