D-Computers – uw betrouwbare partner voor IT vraagstukken en oplossingen, Kantoorautomatisering en (IT) bedrijfsmanagement.
  • Welke software heb ik nodig?
  • Hoe regel ik de e-mail?
  • Welk systeem of laptop heb ik nodig?
  • Hoe regel ik het internet?
  • Bij wie kan ik terecht voor IT hulp?

problemen?

Met meer dan 12 jaar ervaring in innovatie, projectmanagement en IT dienstverlening is D-Computers een echte branche specialist.


Werkplek (thuis) kantoorbeheer


Veel (startende) ondernemers zitten met hun handen in het haar wat betreft de IT. Vraagstukken zoals: Hoe regel ik een e-mailadres? Met welke software kan ik het beste werken en hoe installeer ik deze? Bij wie kan ik terecht voor IT advies en hulp? En zo zijn er nog 1000 & 1 vragen die een antwoord nodig hebben. Laat D-Computers u helpen! Wij merken dat er vanuit het MKB veel vraag is naar één vast contactpersoon. Hier zijn wij van D-Computer ook erg voorstander van. U krijgt één vast contactpersoon die uw wensen inventariseert en regelt. Wij snappen dat u als ondernemer graag wilt ondernemen.. Dat is immers uw vak! Laat de IT aan ons over, zodat u zich bezig kunt houden met het ondernemen.

No-nonsense IT

Als D-Computers u ondersteunt bij uw IT is het alsof u uw eigen IT medewerkers op kantoor heeft rondlopen. Doordat we altijd werken met branche-experts weten we wat belangrijk is voor uw bedrijfsvoering en kunnen we passende adviezen uitbrengen voor het optimaal laten functioneren van uw IT infrastructuur.

Wij hanteren geen stropdassen cultuur maar een nette casual uitstraling waarbij een duidelijke uitleg zonder bits en bytes taal aan de man wordt gebracht. D-Computers heeft ruim 12 jaar ervaring in de IT. Naast de benodigde diploma`s en certificaten is onze praktijkkennis zeer hoog. Daarnaast krijgt u altijd een vast contactpersoon. Het voordeel hiervan is dat de contactpersoon altijd weet wat er speelt binnen uw organisatie en kan daar dan op anticiperen.

Wij denken met u mee!

D-Computers denkt met u mee en adviseert u bij de aanschaf van hard- en software. Daarbij brengen we uw bestaande hardware en software in kaart. We onderzoeken hoe u met een paar simpele aanpassingen sneller, veiliger en vooral ook goedkoper kunt werken. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn er zeker van dat wij uw kunnen helpen met alle IT vraagstukken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door onderstaande contactformulier in te vullen of door ons te bellen.

“Een vast contactpersoon voor al uw IT zaken, wel zo makkelijk! “

Wat D-Computers voor uw onderneming kan betekenen:

Samen met u bedenkt D-Computers een IT strategie voor uw bedrijf, waarbij de operationele doelen van uw bedrijf leidend zijn voor de manier waarop wij uw IT omgeving ondersteunen of vernieuwen. In eerste instantie maken wij een bedrijfsinventaris op. Hoe ziet de organisatie en de IT infrastructuur er in uw onderneming uit? Het is belangrijk om te weten weten waar de IT infrastructuur sterk is maar er wordt ook vooral gekeken waar de zwaktes zitten, denk daarbij aan de beveiliging, back-up mogelijkheden en de stabiliteit van het netwerk.

Neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen:

Beveiliging

★★★★★
5 5 1
Zeer vriendelijk en kundig! D-Computers verzorgt bij ons in prettige samenwerking de netwerkbeveiliging.

Ziggo / WIFI

★★★★☆
4 5 1
Onze wifi was slecht bereikbaar en viel regelmatig uit. Op advies een nieuwe wifi repeater gekocht en door D-Computers aangesloten. Nu 100% werkend. 😀

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
D-Computers heeft onze systeemrechten aangemaakt en beheerd deze samen met mij.