IT Consultancy en services

Wat is de rol van IT in uw business? Helpt ICT u uw doelen te bereiken? Soms is innoveren beter dan afwachten. Wat is wijsheid? Graag gaan wij in gesprek over de doelen van uw organisatie en komen wij met een gerichte aanpak om ICT strategisch, tactisch en operationeel in te zetten.


Gespecialiseerd in:
  • Innovatie
  • Optimalisatie bedrijfsprocessen
  • Doelen realiseren
  • IT management en begeleiding
  • Consultancy en advies
  • IT services

Beleid en strategie

ICT speelt een steeds prominentere rol in uw organisatie. U wilt uw bedrijf laten groeien of u wilt uw bedrijfsprocessen verbeteren of misschien de productiviteit van uw medewerkers vergroten. ICT is een belangrijke succesfactor voor het behalen van die doelen. Continue beschikbaarheid en ondersteuning van de juiste ICT-middelen zijn dan ook van groot belang. Een goed beleid en strategie zijn daarvoor onmisbaar. Laat u door ons informeren.


Image
BEDRIJFSCULTUUR BEPALEN

Het veranderen van de cultuur binnen uw organisatie is een geleidelijk proces. Het doel hoeft dan ook niet persé gericht te zijn op het willen veranderen van de cultuur, maar meer op het verbeteren van de prestaties. Praten we over bedrijfscultuur, dan praten we over:

– De normen en waarden
– De mentaliteit van werknemers
– Samenwerking & communicatie
– Manier van leidinggeven
– Feedback geven en ontvangen

efficiëntere bedrijfsvoering

U wilt toch ook dat uw organisatie op een zo efficiënt mogelijke manier werkt?  Wij helpen u bij het aansturen op resultaat en bij het beheersen van uw bedrijfsprocessen. Na het invullen van onze reflectiescan krijgt u direct inzicht in waar uw verbeterpunten zitten. We gaan samen 40 dagen aan de slag om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te laten werken. Hierbij kijken we onder andere naar:

– Procesoptimalisatie
– Kostprijs
– Sturingsinformatie

Innovatie

U weet als geen ander dat u met uw bedrijf mee moet gaan met de tijd. U moet open staan voor de toekomst en bereid zijn om te leren. Doet u dat niet? Dan komt u niet verder met uw organisatie. D-Computers adviseert u bij het innovatief houden van uw bedrijf. Innovatie is natuurlijk een breed begrip en is onder te verdelen in
onder andere:

– Productinnovatie
– Sociale innovatie
– Procesinnovatie

Uw bedrijf laten groeien? Of de productiviteit verhogen? Zullen we een brainstorm inplannen?

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]