Een beveiligingsscan te duur? Probeer eens een datalek!

De praktijk toont aan, dat goede beveiliging helaas nog niet altijd vanzelfsprekend blijkt te zijn. Vertrouwelijke documenten, telefoongesprekken en andere bedrijfskritische gegevens liggen maar al te vaak op straat.


Wist u dat?

Bij een datalek u een boete riskeert die kan oplopen tot 10% van de jaaromzet?

Meldplicht datalekken

Vanaf 1 januari 2016. is de meldplicht datalekken van kracht! Deze meldplicht houdt in dat organisaties (zowel commerciële als non-profit) direct een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (het voormalig CBP) zodra zij denken een datalek te hebben.

Als er geen melding wordt gemaakt van een datalek kan dit bestraft worden met een boete. Door deze nieuwe wet heeft de Autoriteit Persoonsgegevens een meer uitgebreide bestuurlijke boetebevoegdheid dan het voormalig CBP en die kan oplopen tot 10% van de jaaromzet van de rechtspersoon.


Hoe werkt de beveiligingsscan?

Als onafhankelijk beveiligingsadviseur voeren wij voor u de beveiligingsscan uit. In ongeveer anderhalf uur beoordelen wij de onderneming. U ontvangt onze aanbevelingen in een vertrouwelijk beveiligingsrapport. In dit rapport geven wij de status van uw beveiliging aan met daarbij preventieve tips.


Beperk de kans op virusinfecties

Een gratis virusscanner is niet voldoende om uw onderneming te beschermen. Wees ervan bewust dat bij een virusuitbraak de verzekeraar of bank in de meeste gevallen niet genoegen neemt met een gratis anti-virus programma. Voorkomen is beter dan genezen. Laat u goed informeren naar de mogelijkheden.


Wat u kunt verwachten tijdens een beveiligingsscan

Hieronder staat een overzichtje van de hoofdpunten die D-Computers binnen uw onderneming controleert.

  • Anti-virus controle
  • Anti-Malware controle
  • Softwarebeveiliging
  • Hardwarebeveiliging
  • Netwerkbeveiliging
  • Preventieve tips
We hebben een security audit ontwikkeld die bedrijven helpt de bedreigingen in kaart te brengen en te verdedigen. We bespreken de trends, de samenhang van informatiebeveiliging versus fysieke beveiliging. Ons rapport is gebaseerd op de richtlijnen van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC)

Stuur ons een bericht voor meer informatie en wij bellen u terug!

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Wat onze klanten zeggen:

Beveiliging

★★★★★
5 5 1
Zeer vriendelijk en kundig! D-Computers verzorgt bij ons in prettige samenwerking de netwerkbeveiliging.

Ziggo / WIFI

★★★★☆
4 5 1
Onze wifi was slecht bereikbaar en viel regelmatig uit. Op advies een nieuwe wifi repeater gekocht en door D-Computers aangesloten. Nu 100% werkend. 😀

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
D-Computers heeft onze systeemrechten aangemaakt en beheerd deze samen met mij.

Beveiligingsscan Overall rating: 4.6 out of 5 based on 29 reviews.
Bent u klant en wilt u graag uw ervaring met D-Computers delen? Klik dan hier.