Maak kennis met het team van D-computers en de samenwerkende partners


Wie wij zijn

Een no-nonsense team vol praktijk en vakkennis staat voor u klaar!

Roy

Ondernemer |Innovatie en IT-manager


Roy beschrijven we het beste als ondernemend, verbindend, innovatief, daadkrachtig, betrokken met zeer ruime (IT) management skills. Met zijn ervaring in ondernemen weet Roy hoe het is om een onderneming vanaf nul op te bouwen en welke (IT) bedrijfsprocessen er benodigd zijn om een onderneming succesvol te laten zijn.

Innovatie, efficiënte bedrijfsprocessen en buiten de “veilige” kaders durven te kijken zijn dan ook essentieel voor de groei van een onderneming. Als adviseur en sparringpartner sta ik voor u klaar om doelen en resultaten te behalen.


Reg

Business partner | Ondernemer | Data analyst


Onze partner WACOC is uitstekend bekend met de bedrijfsprocessen in ondernemingen. Met name de automatisering van deze processen. Daarnaast kan WACOC voor u praktische applicaties maken welke uw werkzaamheden vereenvoudigen en de efficiëntie in uw bedrijf ten goede komen.

“Er is altijd een oplossing!”
De diverse projecten en de uitdagende verre reizen hebben me dat geleerd. Mijn uitdagingen zijn het uitwerken van nieuwe ideeën en concepten, en om innovatieve en creatieve oplossingen te ontwikkelen voor “problemen”. Als proces manager heb ik diverse ERP implementaties begeleid en ingericht. Ook was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen, verbeteren en/of opzetten van nieuwe processen. Daarnaast heb ik diverse maatwerk software oplossingen ontwikkeld in MS Access.D-Computers is ingeschreven onder het KVK NR: 67572545 / BTW-NR: NL166574387B03 / Rekening NR: NL32 KNAB 0255 6891 95
Alle website content inclusief bijlagen staan onder copyright © 2019 van D-Computers.