Wilt u zeker zijn van een betrouwbaar, snel en goed werkend bedrijfsnetwerk? Wilt u er zeker van zij dat iedere medewerker zijn of haar werk zonder problemen kan uitvoeren? Kies er dan voor om uw systeembeheer in Nijmegen uit te besteden aan D-Computers. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw bedrijfsnetwerk en kantoorautomatisering voor het kleinbedrijf. Door onze jaren lange ervaring in systeembeheer en automatisering zijn wij zonder twijfel de juiste partner voor uw systeembeheer in Nijmegen.

Over ons

Door onze jaren lange ervaring en specialisatie in systeembeheer en automatisering zijn wij de ICT-partner die u zoekt. Wij zijn niet gespecialiseerd in slechts één aspect van ICT maar wij hebben een brede kennis om u bij al uw computer of netwerk gerelateerde problemen te helpen. Wij handteren altijd en overal een persoonlijke aanpak en proberen als een medewerker van uw bedrijf te kijken naar uw systemen en deze naar gelang aan te passen.

Gespecialiseerd systeembeheer

Samen met u formuleren wij de juiste strategie voor uw bedrijfsnetwerk. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het inrichten van de beveiliging of moet er een betrouwbaar back-up systeem worden gecreëerd? Dit zijn onder andere de zaken waar wij u bij helpen, maar wij ondersteunen u ook bij zaken als:

  • Systeem of netwerkbeheer (tijdelijk of op projectbasis)
  • Netwerkbeveiliging en het optimaliseren van de rechtenstructuur
  • Werkplekbeheer
  • Allround computerhulp
  • Advies en consultancy

Neem contact op met D-Computers

Wilt u zeker zijn van een goed werkend bedrijfsnetwerk zodat u altijd op de juiste wijze uw bedrijfsactiviteiten kunt voortzetten? Schakel dan D-Computers in, uw partner voor systeembeheer in Nijmegen. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen of simpelweg te WhatsAppen naar 06-30186416. Vraag vandaag nog een offerte aan!