Een stabiel netwerk van specialistische partners

Voor iedere opdrachtgever streven wij naar het hoogst mogelijke resultaat. Hiervoor worden veel onderdelen door D-Computers zelf uitgevoerd maar voor een aantal onderdelen werken we samen met gespecialiseerde partners.Een stabiel netwerk van specialistische partners

Bedrijfsoplossingen


Onze partner WACOC is uitstekend bekend met de bedrijfsprocessen in ondernemingen. Met name de automatisering van deze processen. Daarnaast kan WACOC voor u praktische applicaties maken welke uw werkzaamheden vereenvoudigen en de efficiëntie in uw bedrijf ten goede komen.


Bedrijfsbegeleiding

Procono levert diverse ondersteunende diensten waarmee de organisatie van uw onderneming op een hoger niveau komt te staan. Visie en kennis bepalen het succes van uw onderneming. Visie komt van u, u als ondernemer. Kennis komt van uw medewerkers, ieder op zijn of haar vakgebied. Visie heeft men, maar kennis wordt verworven. Uw visie wordt vertaald in uw onderneming. Om succesvol te zijn heeft u een goede organisatie nodig. Zonder de juiste kennis heeft u geen efficiënte organisatie en heeft u minder kansen om succesvol te zijn..

Neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen:

Top support

★★★★★
5 5 1
D-Computers (alweer) bedankt!!

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Brede kennis van zaken. Goede Service .topie

Back-up

★★★★★
5 5 1
Al jaren werkten wij zonder back-up. Goed van genezen na een virusuitbraak. Dankzij D-Computers nu goed beveiligd!

Partners Overall rating: 4.9 out of 5 based on 22 reviews.
Bent u klant en wilt u graag uw ervaring met D-Computers delen? Klik dan hier.