Een no-nonsense team vol praktijk en vakkennis staat voor u klaar!

Maak kennis met het team van D-computers en de samenwerkende partners


D-Computers en haar business partnersRoy Derks | Oprichter D-Computers

“kennis krijgen is macht, kennis delen is kracht”

Na enkele jaren als systeembeheerder en automatiseerder voor een groeiende en bloeiende groothandel in Veghel gewerkt te hebben, kreeg ik steeds meer het idee om voor mezelf te beginnen. Ik was daar begonnen op de helpdesk en later doorgegroeid tot systeembeheerder waarbij ik verantwoordelijk was voor de automatisering bij meerdere kantoren in Nederland en in Duitsland.

In januari 2017 ben ik voor mijzelf begonnen om zzp’ers, het kleinbedrijf en particulieren volledig te ontzorgen van hun computerproblemen. Denk dan aan kleine problemen zoals bijvoorbeeld de e-mail, de printer, een virus en andere ongemakken waar gewoon snelle hulp bij nodig is. Maar ook complexere zaken zoals het updaten van een server of het herinstalleren of vervangen van computers in een bestaand netwerk. Kortom, mensen kunnen mij bij vragen en directe computerhulp bellen of laagdrempelig appen via de Whatsapp.

Facebook
Facebook
GOOGLE
GOOGLE
http://d-computers.nl/over-ons
LinkedIn
INSTAGRAM

Reg Rombout | Oprichter Wacoc | business partner

Onze partner WACOC is uitstekend bekend met de bedrijfsprocessen in ondernemingen. Met name de automatisering van deze processen. Daarnaast kan WACOC voor u praktische applicaties maken welke uw werkzaamheden vereenvoudigen en de efficiëntie in uw bedrijf ten goede komen.

“Er is altijd een oplossing!”
De diverse projecten en de uitdagende verre reizen hebben me dat geleerd. Mijn uitdagingen zijn het uitwerken van nieuwe ideeën en concepten, en om innovatieve en creatieve oplossingen te ontwikkelen voor “problemen”. Als proces manager heb ik diverse ERP implementaties begeleid en ingericht. Ook was ik verantwoordelijk voor het in kaart brengen, verbeteren en/of opzetten van nieuwe processen. Daarnaast heb ik diverse maatwerk software oplossingen ontwikkeld in MS Access.

Ad de Beer | Oprichter Procono | business partner

Onder aan de ladder begonnen en door studie en praktijkervaring meerdere functies bekleed als administrateur/controller en manager bij diverse bedrijven. Momenteel ben ik werkzaam in een behandelcentrum en hou me voornamelijk bezig met het opstellen van financiële cijfers, optimaliseren van processen, de automatisering van deze processen en het ontwikkelen van rapportages in excel.

Ik heb zowel sportief als bedrijfsmatig een sterke drive om mensen te begeleiden en te helpen om zo een optimaal resultaat te halen. Iets wat ik met Procono graag wil uitdragen.
“Het kan niet” bestaat niet. Er is altijd wel een oplossing.

Gezocht: Stagiar(e) | ICT medewerker / beheerder

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste MBO / HBO staigair(e)s die ons team willen komen versterken. Ben je op zoek naar een leuk en vooral leerzame leeromgeving? Stuur ons dan een berichtje voor meer informatie.


D-Computers is ingeschreven onder het KVK NR: 67572545 / BTW-NR: NL166574387B03 / Rekening NR: NL32 KNAB 0255 6891 95
Alle website content inclusief bijlagen staan onder copyright © 2016 van D-Computers.

Neem contact met ons op
Wat onze klanten zeggen:

Modem defect

★★★★★
5 5 1
Spontaan geen internet meer. Modem bleek defect. Deze netjes vervangen. Erg vriendelijk.

Laptop update

★★★★★
5 5 1
Mijn laptop was gecrasht en starte steeds opnieuw op door een foutive update. Gefixt door Roy 🙂

Vastadres!

★★★★★
5 5 1
Al enige tijd ons vast adres voor computerproblemen! Zeker een aanrader!!!

Over Ons Overall rating: 4.9 out of 5 based on 22 reviews.
Bent u klant en wilt u graag uw ervaring met D-Computers delen? Klik dan hier.