Is uw computer ook zo langzaam?

adminonderhoud

Help! Mijn computer is zoooo… langzaam!

Je kent het vast wel. Je zet de computer aan en je kunt vervolgens 3x het huis stofzuigen en ondertussen ook nog eens koffiedrinken voordat de computer is opgestart!

De belangrijkste boosdoeners:
*Bepaalde softwareprogramma’s die met elkaar in conflict liggen bij het opstarten
*Meerdere beveiligingsprogramma’s
*Recent geïnstalleerde software-updates of stuurprogramma’s
*Browser-invoegtoepassingen van derden
*Jaren aan onnodige bestanden
*Veel items die tijdens het opstarten moeten laden
*Een virus of malware infectie

Last van ongewenste advertenties?
Krijgt u ongevraagd allerlei advertenties op uw pc? Verstuurt uw computer ongewenste e-mail naar familie en kennissen? Dan is de kans groot dat uw computer besmet is met een virus of malware. Deze kwaadaardige programma’s kunnen het computerplezier van u en anderen goed verzieken. Om hier vanaf te komen is er maar 1 oplossing; de spyware, virussen en trojans verwijderen..

Wat u er zelf aan kunt doen?
Eerder hebben wij al een blog gepost over hoe u uw systeem kunt beveiligingen.
Zie hiervoor onze blog: http://d-computers.nl/bescherming-tegen-virussen-en-malware/

D-Computers kan u helpen, bij u op kantoor of bij u thuis!
Ondanks uw eigen inspanning om uw systeem schoon te maken komt het alsnog vaak voor dat de besmetting terugkomt. Veel virussen en malware zijn zo gemaakt dat ze zichzelf (tijdelijk) kunnen uitschakelen. In een soort van slaapstand wachten ze enkele dagen, weken of zelfs maanden af voordat het virus weer actief wordt en vervolgens uw systeem gijzelt.

Bent u besmet met een cryptolocker (politievirus)? Dan is de kans op volledig herstel zeer beperkt. U bent dan aangewezen op uw back-ups. Om te voorkomen dat u straks al uw bestanden, foto`s en allerlij andere belangrijke data kwijt bent, kunt u het beste een systeemscan laten uitvoeren door D-Computers. Binnen een uur kunnen wij u vertellen of uw systeem veilig is ja of nee. Ook geven wij u preventieve tips en helpen wij u met het instellen van een goed beveiligd systeem. Immers.. voorkomen is beter dan genezen!

Speciaal voor de mensen die er belang bij hebben, zoals ZZP`ers, kantoren maar ook particulieren heeft D-Computers een verhelderende en duidelijke cursus ontwikkeld. Wij komen dan bij u op kantoor of bij u thuis om uit te leggen waar u op moet letten om virussen en malware geen kans te geven. Tevens leggen wij middels een stappenplan uit wat u moet doen als er onverhoopt toch een virus of malware besmetting plaatsvindt.

De kosten die u maakt na een virus of malware besmetting zijn aanzienlijke meer dan een goede preventieve voorbereiding.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bezoek de D-Computers.nl website voor meer informatie.

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van dit soort tips & trucs?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. http://d-computers.nl/nieuwsbrief/

(bron: D-Computers.nl)