Heeft u behoefte aan computerreparatie Nijmegen omdat uw computer niet goed meer functioneert of omdat deze helemaal niet meer werk? Maakt u zich dan geen zorgen! D-Computers staat voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw computer op de juiste wijze wordt gerepareerd, zodat u straks weer zonder problemen achter de computer kunt zitten.

Over D-Computers

Na jaren lang ervaring opgedaan te hebben als systeembeheerder en automatiseerder heb ik, Roy Derks, besloten om mijn kennis in te zetten om u te helpen bij computer gerelateerde problemen, onder andere door computer reparatie in Nijmegen aan te bieden. Door mijn persoonlijke aanpak en brede kennis van ICT help ik u uitstekend op weg met uw computer en los ik snel en vakkundig alle problemen op die u met uw computer heeft.

Computerreparatie Nijmegen

Computerreparatie Nijmegen en nog veel meer

Wij staan voor u klaar wanneer uw computer het niet meer doet door computer reparatie aan te bieden, maar dat is nog niet alles. D-Computers levert nog veel meer computer gerelateerde diensten. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer uw computer traag is, helpen wij u ook wanneer uw computer besmet is met een virus en nog veel meer:

  • Opschonen trage computers
  • Verwijdering van malware en virussen
  • Oplossen van software problemen
  • Computer/laptop reparatie
  • Data recovery
  • Installatie
  • Optimalisering en aanleggen van WIFI netwerken

Welk probleem u ook met uw computer of laptop heeft, wij bieden de oplossing. Door onze brede kennis van ICT en de persoonlijke aanpak die wij hanteren, kunnen wij ieder probleem bij de kern aanpakken. Ook voor bedrijven bieden wij verschillende ICT-oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Is uw computer kapot?

Werkt uw computer of laptop niet meer naar behoren? Neem dan vandaag nog contact op met D-Computers, dan kunnen wij u zo snel mogelijk een passende oplossing aanbieden. Zo bieden wij de beste en snelste computer reparatie in Nijmegen. Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan!