Computerhulp bij computerproblemen!

Van het verwijderen van een virus tot aan het herstellen van Windows. Onze service gaat verder daar waar andere stoppen! U krijgt altijd een vast contactpersoon.Last van een trage computer?

Je kent het vast wel. Je zet de computer aan en je kunt vervolgens 3x het huis stofzuigen en ondertussen ook nog eens koffiedrinken voordat de computer is opgestart! Veelal is dit te weiten aan malware en of verloren bestanden die over uw harde schijf rond zwerven. Maak hier een eind aan door ons in te schakelen.

Virussen en malware issues?

Krijgt u ongevraagd allerlei advertenties op uw pc? Verstuurt uw computer ongewenste e-mail naar familie en kennissen? Dan is de kans groot dat uw computer is besmet. Deze kwaadaardige programma’s kunnen het computerplezier van u en anderen goed verzieken. Om hier vanaf te komen is er maar 1 oplossing; de spyware, virussen en trojans verwijderen..

“Altijd de beste service en deskundigheid!”


Windows of andere software problemen?

Error, fouten en corrupt meldingen… Wie kent ze niet? Maar ze blijven altijd erg vervelend als ze weer voorkomen. Gelukkig is er altijd een oplossing. Neem de frustraties weg en neem direct contact met ons op voor een afspraak, zodat u weer snel uw computerwerkzaamheden kunt hervatten.

Bekijk de mogelijkheden

Computer / laptop reparatie

Of u nu regelmatig of slechts sporadisch gebruik maakt van uw computer, u wilt wel dat deze goed functioneert. Als de computer er dan ineens mee ophoudt is dat natuurlijk erg vervelend. D-Computers staat voor u klaar met eerste hulp bij een computerdefect.

Bekijk de mogelijkheden

Data kwijt?

Een bestand per ongeluk verwijderd? Of is de harde schijf defect geraakt? Bent u nu al uw belangrijke bestanden of foto`s kwijt? Dit hoeft niet het geval te zijn. Maak nu direct een afspraak. Hoe eerder u erbij bent, des te groter de kans op herstel!

Internet (WIFI) problemen?

Valt uw draadloze internetverbinding vaak weg? Of wilt u graag een thuisnetwerk aanleggen? Of wilt u juist het netwerk goed beveiligen? D-Computer helpt u graag. Maak vandaag nog een afspraak met ons.

Nieuwe computer installeren

Heeft u onlangs een nieuwe computer aangeschaft en hulp nodig bij het installeren hiervan? Ik kom bij u de pc aansluiten, zorg dat de internetverbinding werkt en maak het mogelijk dat u kunt e-mailen. Daarnaast is het mogelijk om foto’s, documenten en andere bestanden van uw oude computer over te zetten naar de nieuwe.

Bekijk de mogelijkheden

Wij helpen u graag! Wij komen ook bij u op kantoor of bij u aan huis. Neem contact op.

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]
  • E-mail info@d-computers.nl
  • Bel ons op 06-30186416
  • Whatsapp: 06-30186416

Uw PC of laptop ter reparatie weg?
Wij geven u gedurende de reparatie tijd een vervangende laptop of desktop. Dat is onze service!!