Heeft u behoefte aan computer reparatie in Uden omdat u computer niet goed meer functioneert of omdat uw computer er compleet mee is opgehouden? Maakt u zich dan geen zorgen! D-Computers staat voor u klaar. Wij zorgen dat uw computer of laptop snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat u hier snel weer van kan genieten.

Over ons bedrijf

Na jaren lang ervaring opgedaan te hebben als systeembeheerder en automatiseerder heb ik, Roy Derks, besloten om mijn kennis in te zetten om u te helpen bij computer gerelateerde problemen, onder andere door computer reparatie in Uden aan te bieden. Door mijn persoonlijke aanpak en brede kennis van ICT help ik u uitstekend op weg met uw computer en los ik snel en vakkundig alle problemen op die u met uw computer heeft.

Meer dan reparatie alleen

Wij staan voor u klaar wanneer uw computer het niet meer doet door computer reparatie aan te bieden, maar dat is nog niet alles. D-Computers levert nog veel meer computer gerelateerde diensten. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u problemen heeft met de software, helpen wij u wanneer uw computer traag is en nog veel meer:

  • Opschonen trage computers
  • Verwijdering van malware en virussen
  • Oplossen van software problemen
  • Computer/laptop reparatie
  • Data recovery
  • Installatie
  • Optimalisering en aanleggen van WIFI netwerken

Welk probleem u ook met uw computer of laptop heeft, wij bieden de oplossing. Door onze brede kennis van ICT en de persoonlijke aanpak die wij hanteren, kunnen wij ieder probleem bij de kern aanpakken. Ook voor bedrijven bieden wij verschillende ICT-oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Is uw computer kapot?

Werkt uw computer of laptop niet meer naar behoren? Neem dan vandaag nog contact op met D-Computers, dan kunnen wij u zo snel mogelijk een passende oplossing aanbieden. Zo bieden wij de beste en snelste computer reparatie in Uden. Wacht dus niet langer en vraag een offerte aan!