Beste Anti-Malware software voor Windows februari

adminTest

Wanneer spreken we over goede Anti-Malware software?
Er zijn tientallen Anti-Malware pakketten te downloaden maar welke is nu het beste? Om te kunnen beoordelen of een Anti-Malware pakket zijn werk goed doet, maken we onderscheid in de detectie-ratio. Kortom hoe vaak detecteert het specifieke anti-malware pakket de malware en hoe vaak zit het ernaast of detecteert het niets.

MalwareBytes Anti-Malware zit al jaren in de top drie van detectie en verwijder tests, maar er is meer software op de markt tegenwoordig.
Zo ligt de focus van een anti-malware pakket op een veel breder gebied dan een antivirus pakket. Malware een afkorting voor kwaadaardige software, is een overkoepelende term die verwijst naar alle software programma’s die met opzet gemaakt zijn om een onbevoegde en vaak schadelijke acties uit te voeren binnen
Potentieel Ongewenste Programma’s (PUPs), virussen, backdoors, keyloggers, spyware, adware, rootkit’s, ransomware, trojans zijn slechts een paar voorbeelden van wat wordt beschouwd als malware.

Jaren geleden was het voldoende om een term als virus, spyware of trojaans paard te benoemen bij een kwaadaardig stuk software. Echter de huidige infectie methode’s die kwaadaardige software tegenwoordig gebruikt is niet voldoende voor een van deze drie, daarom een al om vattende term; malware.

Beste Anti-Malware software voor Windows februari
Wij hebben een lijst voor u samengesteld met anti-malware software beschikbaar voor Windows. Alle drie de pakketten zijn gratis in gebruik voor een specifieke test periode. Als de test licentie is verlopen dient u voor specifieke technieken zoals Real-time protectie een licentie aan te kopen.

1. Emsisoft Anti-Malware
2. SurfRight (Sophos) HitmanPRO
3. MalwareBytes

Alle drie de pakketten zijn geschikt voor Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 32bit of 64bit.

Voorkomen is beter dan genezen!
Het beste antwoord op de vraag ” Hoe kan ik mijn computer beschermen tegen malware? “, zou dan ook moeten luiden: Zorg er met name voor dat u zelf niet de zwakste schakel bent in de beveiliging van uw computer. Door te begrijpen, hoe en op welke manieren uw computer bedreigt wordt door internetcriminelen en digitale bankrovers. Hierdoor voorkomt u onder andere dat u zelfs ook maar per ongeluk ten prooi valt aan internetcriminelen.

D-Computer geeft advies en helpt bij een malware uitbraak! Immers voorkomen is beter dan…….juist!
Speciaal voor de mensen die er belang bij hebben, zoals ZZP`ers, kantoren maar ook particulieren heeft D-Computers een verhelderende en duidelijke cursus ontwikkeld. Wij komen dan bij u op kantoor of bij u thuis om uit te leggen waar u op moet letten om virussen en malware geen kans te geven. Tevens leggen wij middels een stappenplan uit wat u moet doen als er onverhoopt toch een virus of malware besmetting plaatsvindt.

De kosten die u maakt na een virus of malware besmetting zijn aanzienlijke meer dan een goede voorbereiding!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of bezoek de D-Computers.nl website voor meer informatie.


Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van dit soort tips & trucs?
Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. http://d-computers.nl/nieuwsbrief/

(Bron: D-Computers / PC-Tips / MalwareBytes / HitmanPro / EmiSoft)